How to Watch: Hangtown

How to Watch: Hangtown

Advertisement | Advertise with Us

TV Schedule

Lucas Oil Pro Motocross

Saturday May 18th:
Hangtown

Practice - 1:00 p.m. EST - NBC Sports Live Extra

450/250MX Moto 1 - 4:00 p.m. EST - FUEL *LIVE

450/250MX Moto 1 and 2 - 4:00 p.m. - 9:00 p.m EST Allisports.com *LIVE

*NOTE: All motos can been seen LIVE on Allisports.com.

Monday May 20:

450/250MX Moto 2 -  9:30 p.m. PST / 12:30 a.m. EST - NBC Sports Network

 

FIM World Motocross Championship

Grand Prix of Brazil

Sunday May 19th - MX-Life.tv

11:00 a.m. EST - LIVE MX2 Race 1
12:00 - LIVE MX1 Race 1
1:20 - LIVE MX1 MX2 Last Chance
1:10 - LIVE Studio Show
3:00 - LIVE MX1 MX2 Super Final

Live Timing and Scoring
Click HERE

Pre-Entry List
Click HERE

2013 Team Guide
Click HERE

Follow Racer X

Twitter - @racerxonline

Instagram - racerxonline

Facebook

Thor Race Center

Race Day Schedule

Local Time

Saturday
7:00am - 2:00pm Will Call
7:45am Mandatory Riders Meeting
8:00am Chapel Service
8:15am - 8:25am WMX Practice- 10 minutes- 5 Free/5 Timed
8:30am - 8:45am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:50am - 9:05am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:10am - 9:25am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:30am - 9:45am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:45am - 10:00am Track Maintenance
10:00am - 10:15am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
10:20am - 10:35am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:40am - 10:55am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
11:00am - 11:15am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes -Timed
11:20am - 11:30am WMX Practice- 10 minutes Timed
11:35am - 11:50am Track Maintenance
11:50am - 12:00pm 450 Consolation Race
12:05pm - 12:15pm 250 Consolation Race
12:35pm - 1:00pm Intermission/Track Maintenance
12:40pm - 1:00pm OPENING CEREMONIES
1:00pm - 1:10pm 450 Class Site Lap
1:11pm - 1:46pm 450 Class Moto #1 - Live on Fuel
1:46pm - 2:00pm Podium Interviews
2:00pm - 2:10pm 250 Class Site Lap
2:11pm - 2:46pm 250 Class Moto #1 - Live on Fuel
2:46pm - 3:00pm Podium Interviews
3:00pm - 3:10pm Intermission/Track Maintenance
3:10pm - 3:20pm WMX Class Site Lap
3:20pm - 3:35pm WMX Class Moto #1
3:35pm - 3:55pm Intermission
3:55pm - 4:05pm 450 Class Site Lap
4:06pm - 4:41pm 450 Class Moto #2 - NBC Sports
4:41pm - 4:55pm 450 Winners Circle
4:55pm - 5:05pm 250 Class Site Lap
5:06pm - 5:41pm 250 Class Moto #2 - NBC Sports
5:41pm - 5:50pm 250 Winners Circle
5:50pm - 6:05pm WMX Sight Lap
6:05pm - 6:20pm Women's Class Moto #
26:20pm - 6:50pm Press Conference
Animated Track Map

 

undefined

Click photo to enlarge

122 Vista Del Rio Drive, Morgantown, WV 26508 | 304-284-0084 | Contact Us
©1999 - 2014 Racer Productions, Inc. All Rights Reserved.
designed at: Website DesignImpulse Studios